• Geen producten in je winkelmand.

  • Login

Daar zit muziek in….

mariel
  | 
22 september 2019

Heb jij dat ook? Dat je bij het zien van een foto direct inspiratie krijgt voor een leuke bewerking met Gimp? Dat had ik bij deze foto. Ik zag hem op Facebook, een goede en mij bekende fotografe Astrid den Haan uit Gouda had hem gedeeld. Zij maakt altijd van die prachtige macro foto’s van kleine beestjes. Om jaloers op te zijn. In een opwelling vroeg ik haar of ik de foto mocht bewerken, en ze vond het goed. Dat liet ik mij geen tweede keer zeggen. Ik heb diezelfde avond nog de foto bewerkt met Gimp. Het resultaat was zo leuk, dat ik op Pixabay nog een foto heb gezocht om het trucje nog eens uit te voeren. En dit zijn de resultaten.

sprinkhaan met contrabas

En toen ik die eenmaal gedaan had, kreeg ik vanzelf inspiratie om nog zoiets te maken, en dat werd de afbeelding hieronder. De libelle met de trommel.

libelle met trommel

Wil jij ook leren hoe je dit doet? Begin dan vast met de Gimp basis cursus. Heb je al ervaring met Gimp maar is dit nog te moeilijk? Binnenkort start mijn Cursus Gimp Vervolg. Daar ga ik dieper in op diverse gereedschappen, kleurgebruik, selecteren, maskeren en samenvoegen. En dat alles met informatieve video’s en leuke oefeningen om direct aan de slag te kunnen met alles wat je geleerd hebt.

 

 

Artikel uit de categorie:
inspiratie

0 Reacties op "Daar zit muziek in...."

Geef een reactie op dit artikel

© 2021 Mariella Wassing - Powered by Maatos