• Geen producten in je winkelmand.

  • Login

Helping Heroes Actie

mariel
  | 
7 juli 2021

Een poosje terug werd ik benaderd door de stichting Helping Heroes met de vraag of een cursus Gimp ook goed te volgen zou zijn door jongeren met ME/CVS. Deze groep jongeren wordt namelijk door Helping-Heroes geholpen bij hun Maatschappelijke Dienst Tijd (MDT)..

Jongeren met een chronische ziekte zoals ME/CVS (Chronisch vermoeidheid syndroom) vallen bij veel activiteiten buiten de boot. Vanwege hun ziekte kunnen ze bijvoorbeeld niet fysiek deelnemen, reizen of kunnen ze zich beperkte tijd inzetten. “Door hun ziekte is meedoen in de maatschappij vaak een hele opgaaf” Dankzij een speciaal voor en met hen opgezet MDT-programma van Helping-Heroes krijgen deze jongeren toch de kans om mee te doen op een manier die bij hen past.
Helping-Heroes helpt jongeren met actieve programma’s binnen het  landelijke MDT project. Met MDT kunnen jongeren van 14 tot 27 jaar zich 80 uur inzetten voor de samenleving én hun talenten ontwikkelen

Aangezien de cursussen van Cursusgimp.nl, en met name de basiscursus Gimp, voor iedereen makkelijk te volgen zijn, kon ik met recht antwoorden dat ook deze groep jongeren veel plezier en profijt zal beleven aan een cursus Gimp.
Ik heb daarom samen met Helping Heroes besloten een leuke actie op te zetten:

jongeren met ME/CVS leren werken met Gimp via Helping Heroes en cursusgimp.nl
Jongeren met ME/CVS leren werken met Gimp

Voor elke Gimp cursus die verkocht wordt in de webshop van cursusgimp.nl krijgt Helping Heroes een gratis account toegewezen voor een jongere met ME/CVS.
Dus iedereen die een cursus aanschaft bij cursusgimp.nl helpt mee aan een super goed doel.
Dit geldt ook voor de minicursussen. Heb je geen zin om een hele cursus te volgen, maar wil je wel dit goede doel steunen? Ook voor een minicursus komt er een account t.w.v. € 75,00 vrij voor Helping Heroes! Hoe mooi is dat?
En wie weet ontdek je dan zelf ook dat Gimp superleuk is.

Het ultieme doel is om zo snel mogelijk alle jongeren in dit project te voorzien van een gratis account. Help jij ook mee? Bekijk hier het cursusaanbod.

Meer informatie over ME/CVS is te vinden op https://mecvs.nl/  Meer informatie over Helping-Heroes|MDT vind je op www.helping-heroes.nl


Artikel uit de categorie:
Algemeen (cursus) Gimp nieuws

0 Reacties op "Helping Heroes Actie"

Geef een reactie op dit artikel

© 2021 Mariella Wassing - Powered by Maatos