• Geen producten in je winkelmand.

  • Login

Maak je eigen kerst wallpaper met Gimp

mariel
  | 
9 december 2021

Mijn kerstkadootje voor alle cursus gimp fans.

Bekijk onderstaande video en download op mijn website www.mariel.nl de gratis Gimp penselen die ik speciaal voor deze video gemaakt heb.

In deze video vertel ik je hoe je penselen kunt importeren en gebruiken in Gimp en ik laat je zien hoe je een mooie wallpaper met kerstkrans kunt maken. Je maakt dan gebruikt van de gratis kerst penselen. De techniek heb ik al eerder laten zien in de video over het maken van mandala’s

Verder wens ik iedereen hele prettige kerstdagen toe en veel plezier met deze uitgebreide gratis tutorial!

Artikel uit de categorie:
inspiratie

0 Reacties op "Maak je eigen kerst wallpaper met Gimp"

Geef een reactie op dit artikel

© 2022 Mariella Wassing - Powered by Maatos