• Geen producten in je winkelmand.

  • Log in

Abstracte kunst maken met Gimp

mariel
  | 
10 mei 2022

Ben jij een echte kunstenaar in de dop? Verken je creatieve grenzen met Gimp en ga abstracte kunstwerken maken. Dat is niet alleen heel leuk om te doen, maar doordat je bezig bent met vormen en kleuren daag je je brein uit tot het maken van creatieve hoogstandjes. Het leuke is, dit maak je echt helemaal voor jezelf. Als jij het maar mooi vind.

In onderstaande video ga ik je een voorbeeld laten zien hoe je een abstract kunstwerkje kunt maken. Deze kun je één op één namaken. En als je eenmaal de smaak te pakken hebt, ga je lekker zelf aan de slag met vormen en kleuren. Het is jouw feestje!

Wees creatief, speel naar hartelust met verlooptinten, laagmodi, en het draaitransformatie gereedschap.

Hieronder zie je het resultaat van bovenstaande video.

digitale kunst met Gimp

En als je lekker aan het experimenten gaat, zou je zomaar iets kunnen maken wat lijkt op het kunstwerk hieronder. Of iets dat er totaal niet op lijkt, maar in jouw ogen prachtig is. Het is allemaal goed.

Abstracte kunst maken met Gimp

Heb je inspiratie gekregen? Maar lukt het werken met Gimp nog niet zo? Doe dan eerst de basiscursus Gimp om de fijne kneepjes te leren. Daarna zou jij deze oefening ook makkelijk kunnen uitvoeren, en nog veel meer.

Artikel uit de categorie:
inspiratie

2 Reacties op "Abstracte kunst maken met Gimp"

  1. Ik ben benieuwd wat je er van vindt Wim 🙂

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Mariella Wassing - Powered by Maatos