• basis cursus Gimp
  75 (incl. BTW)
  4.8( 5 Reviews )
  49

  Leer fotobewerken en tekenen met de computer met het programma Gimp een uitstekend gratis te downloaden alternatief voor Adobe Photoshop. Zeer geschikt voor de absolute beginner. Je hebt geen kennis van grafische programma’s nodig, wel een basiskennis van werken met Windows. Er wordt gewerkt met Gimp versie 2.10.18 met updates voor 2.10.20. Zodra er een nieuwe update van Gimp uitkomt, wordt deze cursus zo snel mogelijk aangepast zodat je altijd een naslagwerk hebt dat up-to-date is. Ondanks deze cursus is…

  75 (incl. BTW)
 • Gimp voorkeuren
  Gratis
  4.8( 4 Reviews )
  159

  Deze cursus is eigenlijk geen cursus maar een naslagwerk. Elke “les” bevat een video over de Gimp voorkeuren. In de volgorde zoals deze in de Gimp voorkeuren worden getoond. Nog niet alle voorkeuren worden besproken en daarom is deze “cursus” nu nog gratis. Zodra alle lessen erop staan, is deze cursus niet meer gratis beschikbaar. Voor iedereen die zich nu inschrijft voor deze cursus, blijft deze uiteraard gewoon levenslang beschikbaar.

  Gratis
 • vervolg cursus Gimp
  35 (incl. BTW)
  4.8( 4 Reviews )
  44

  Deze Cursus is het eerste deel van het vervolg op de basis cursus Gimp. In dit deel van de cursus komen er weer een aantal gereedschappen aan bod. Net als in de basis cursus doen we dat met een aantal eenvoudige opdrachten waarmee je de lesstof kunt oefenen. En na elke les een paar vragen om je nieuw geleerde kennis te testen. De eerste les bevat een leuke bonus!

  35 (incl. BTW)
 • 9,50 (incl. BTW)
  4.7( 3 Reviews )
  24

  In deze cursus leer je dat het maken van collages in GIMP helemaal geen tijdrovende klus hoeft te zijn. Leer hoe gemakkelijk het is met G’Mic.

  9,50 (incl. BTW)
 • 5 (incl. BTW)
  5( 3 Reviews )
  35

  Leer waar je de plug-in G’Mic gratis kan downloaden, hoe je deze installeert in Gimp en 3 filters tot in de detail uitgelegd. The Annual Steiner round Tile filter, de Charcoal filter en een filter voor het maken van een mooi bokeh effect.

  5 (incl. BTW)