• Gimp vervolgcursus 2
  49 (incl. BTW)
  5( 4 Reviews )
  19

  Vervolgcursus Gimp deel 2 gaat vooral over fotobewerking met Gimp. Je gaat in deze cursus allerlei interessante bewerkingen leren waarmee je je eigen foto’s kunt verbeteren of zelfs omtoveren naar creatieve hoogstandjes. Aan bod komt o.a. ruis verminderen, werken met kleurfilters uit het menu Kleur, werken met laagmodus en laagmaskers. Met leuke oefeningen, oefenfoto’s en toetsen om je kennis te testen.

  49 (incl. BTW)
 • leer toveren met lagen in gimp
  5 7,95 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  29

  Leer een roos maken van briefjes van 50 d.m.v. het toepassen van een laagmodus. Met dezelfde methode leer je ook nog een heel ander soort afbeelding maken. Een leuke oefening om diverse technieken in Gimp goed onder de knie te krijgen. We gebruiken in deze cursus geen filters of plugins. Het is pure fotobewerking met alleen het programma Gimp. Je kunt deze oefening als “stand alone” doen als je al enige ervaring met Gimp hebt.

  5 7,95 (incl. BTW)
 • basis cursus Gimp
  75 (incl. BTW)
  4.8( 9 Reviews )
  76

  Leer foto’s bewerken en tekenen met de computer met het programma Gimp. Zeer geschikt voor de absolute beginner en/of de oudere cursist. Je hebt geen kennis van grafische programma’s nodig, wel een basiskennis van werken met Windows. Er wordt gewerkt met de nieuwste Gimp versie. Nu heel veel voordeel bij aanschaf van de basiscursus Gimp. Lees hieronder meer daarover!

  75 (incl. BTW)
 • leer een taartdoosje ontwerpen met Gimp
  3,50 7,50 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  2

  In deze minicursus leer je hoe je zelf leuke doosjes kunt ontwerpen met Gimp. Leer het stap voor stap met een paar eenvoudige video’s.

  3,50 7,50 (incl. BTW)
 • Gimp voorkeuren
  9,95 (incl. BTW)
  4.7( 6 Reviews )
  176

  Deze cursus is eigenlijk een handig naslagwerk. Elke “les” bevat een video over de Gimp voorkeuren. In de volgorde zoals deze in de Gimp voorkeuren worden getoond. Bijna alle voorkeuren in Gimp versie 2.10.20/22 worden besproken met behulp van een korte video of tekst in deze cursus. De meest gebruikte voorkeuren zijn die voor het instellen van de Interface ofwel de achtergrond, donker of juist licht. En ook de kleur, de grootte en het aantal zichtbare iconen in de gereedschapskist.…

  9,95 (incl. BTW)
 • vervolg cursus Gimp
  35 (incl. BTW)
  4.8( 6 Reviews )
  57

  Deze Cursus is het vervolg op de basis cursus Gimp. Maar kan ook als losstaande cursus worden gevolgd indien je zelf al wat ervaring hebt opgedaan met het programma. Je gaat leren werken met o.a het padgereedschap voor het tekenen van vectorlijnen. Het geïntegreerd transformeren gereedschap en andere. En je krijgt diverse leuke fotoshop opdrachten en oefenfoto’s om te oefenen. (zie omschrijving) Na elke les volgen een paar vragen om je nieuw geleerde kennis te testen. De eerste les bevat…

  35 (incl. BTW)
 • 9,95 (incl. BTW)
  4.8( 4 Reviews )
  40

  In deze cursus leer je dat het maken van collages in GIMP helemaal geen tijdrovende klus hoeft te zijn. Leer hoe gemakkelijk het is met G’Mic.

  9,95 (incl. BTW)
 • 9,95 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  61

  G’Mic is een plugin waarmee je in één keer meer dan 200 filters toevoegt aan Gimp. Goed voor avonden fotoshop plezier. In deze cursus leer je waar je G’Mic veilig kunt downloaden. Hoe je G’Mic installeert en je gaat vast oefenen met twee verschillende filters zodat je begrijpt hoe de plugin werkt. Als je veel met foto’s werkt, mag je deze plugin eigenlijk niet missen. Als je deze cursus doet, krijg je in de laatste les 25% korting op de…

  9,95 (incl. BTW)