• Geen producten in je winkelmand.

  • Log in

Paint it gold!

mariel
  | 
19 november 2021

Als je de basiscursus Gimp hebt gevolgd, of als je al wat kennis hebt van grafische programma’s die werken met lagen zoals Adobe Photoshop of Gimp, is de volgende oefening een eitje. Misschien wel een gouden eitje šŸ˜‰ Vanaf nu schilder je alles goud met Gimp.

Je hebt slechts een klein aantal handelingen nodig om alles wet je ziet in goud te veranderen. Met de kerst voor de deur is dat misschien wel een leuk idee. Denk aan zelfgemaakte kerstkaarten met gouden kaarsen, of gouden dennenappeltjes. je kunt zelfs je eigen gezicht goud schminken als je dat zou willen.

In onderstaande video leg ik je uit hoe het werkt. Vind je de reclame vervelend? En zou je willen oefenen met dezelfde afbeeldingen als die ik in de video gebruik? Dat kan! Deze oefening staat vanaf vandaag ook in de cursus: Gimp Oefeningen. compleet met foto’s en de mogelijkheid om vragen te stellen. Samen met nog 6 andere leuke oefeningen. Het werkt fijner als je deze oefeningen kunt doen zonder de reclame van YouTube.

Let op: Er zijn meerdere manieren om resultaat te verkrijgen die ong. hetzelfde zijn. Ik vond deze manier een leuk en leerzaam.

Artikel uit de categorie:
Gimp tips

2 Reacties op "Paint it gold!"

Geef een reactie op dit artikel

Ā© 2024 Mariella Wassing - Powered by Maatos